gratis julkort - gratisprylar.com
 Start   |   Erbjudanden - topp 10   |   Varuprover   |   Rabattkoder   |   Rabattkuponger   |   Tidningar

Klädinsamling - återvinn & få rabatt

Här hittar du tips om hur du kan få rabattkuponger genom att lämna in gamla kläder, textilier, handdukar osv hos utvalda butiker. Hela rena kläder, skor, barnkläder och märkeskläder har du möjlighet att sälja och tjäna pengar på.hemtex - insamling av kläder, skor, tyg
Hemtex - återvinn & få en värdecheck

Samla ihop textilier (handdukar, sängkläder, tyger), kläder och skor som du önskar slänga/återvinna och samla ihop i en påse som du sedan lämnar in hos en valfri Hemtex-butik. Varje inlämnad påse ger en värdekupong som ger 50 kr rabatt vid köp över 300 kr. 2 st inlämnade påsar ger 100 kr rabatt vid köp över 600 kr. Det inlämnade materialet kan sedan återanvändas eller återvinnas till nya produkter.


Få rabatt hos Hemtex när du lämnar in gamla textilier/kläder/skor »
kappahl - återvinning
KappAhl textilinsamling - få värdecheck

Även KappAhl erbjuder insamling av gamla använda textilier, kläder, acessoarer och skor som du tar med i en försluten påse och lämnar in en lokal KappAhl-butik. Varorna du lämnar in kan vara trasiga så länge de är torra och inte alltför nedsmutsade. Som tack får du en värdecheck/rabattkupong på 50 kr per påse och som gäller vid köp av nya kläder hos KappAhl för minst 300 kr.
Lindex klädåtervinning - lämna in och få rabatt
Lindex - återvinn & få en rabattkupong

Lindex samarbetar med flera organisationer som Myrorna för att bidra till en ökad återanvändning och återvinning av textil och kläder. I Sverige kan du lämna in dina torra och rena textilier och kläder i en försluten plastpåse hos alla Lindex butiker. Vid varje tillfälle får du en rabattkupong som ger dig 50 kr rabatt vid köp över 300 kr. Kupongen gäller vid köp till ordinarie pris och ej online.
H&M - klädinsamling
H&M - klädinsamling

Oavsett skick och märke på dina gamla kläder kan du lämna in dem i valfri H&M-butik. H&M:s klädinsamling bidrar med att kläder som kan användas igen säljs som second hand, gamla plagg & texttilier kan återanvändas och omvandlas till andra produkter eller som textilfibrer. Som tack får du en värdecheck/rabattkupong på 50 kr/påse och som gäller vid köp hos H&M för minst 300 kr.
Genom att kläderna eller materialet kan återanvändas eller återvinnas istället för slängas bland de vanliga soporna medverkar du till att spara på jordens resurser. Kläder ingår inte inom vanlig sopsortering / källsortering så att skänka bort dem till välgörenhet, second hand eller hos butiker som H&M, Hemtex, Kappahl och deras klädinsamling medverkar du till en bättre miljö.


Sälj kläder och tjäna pengarsälj begagnade kläder, märkeskläder, barnkläder hos Tradera
Tradera - sälj kläder & tjäna pengar

Hos Tradera.com kan du lägga upp annonser och sälja kläder, skor, märkeskläder och barnkläder. Passa på att tjäna pengar på varor du inte behöver och som är tillräckligt hela och rena för att inte behöva slängas.


Sälj kläder, skor & andra prylar hos Tradera »


Priskollen - få reda på hur mycket din pryl är värd

Med Traderas tjänst Priskollen kan du söka och få reda på hur mycket din pryl är värd om du skulle sälja den. Tjänsten söker genom slutpriserna för Traderas avslutade auktioner.
Skänk till välgörenhet & second handMyrorna - skänk till välgörenhet & second hand
Myrorna - skänk kläder, skor, möbler & prylar

Myrorna samlar in kläder, textilier och skor i sina 1200 klädboxar som är utplacerade runtom i Sverige. Du kan dessutom skänka kläder, skor, möbler, accessoarer och prylar för second hand i någon av Myrornas butiker, gåvomottagningar eller på återvinningscentraler. Prylar som tas emot är bland annat lampor, prydnadssaker, böcker, husgeråd, glas och porslin. Planerar du eller ditt företag att skänka stora mängder varor har Myrorna möjlighet att hämta produkterna. Myrorna har butiker på ett 20-tal orter runtom i landet, bland annat i Stockholm, Göteborg, Malmö.
Stockholms Stadsmission - skänk kläder och prylar till second hand
Stockholms Stadsmission - skänk kläder och prylar

Har du rensat ut i dina garderober/skåp/förråd och har prylar du tröttnat på? Stockholms Stadmission har möjlighet att ta emot hela och rena varor i sina Second hand-butiker. De tar emot saker som textilier, mindre möbler, elartiklar, prylar, tavlor och leksaker. Vid en gåva av en större mängd varor har Stockholms Stadmission möjlighet att erbjuda en kostnadsfri transport.

Populära gratiserbjudanden

Välj bland populära gratis erbjudanden.
Gratis varuprover

Här hittar du över 50 olika gratisprover du kan beställa.

Alla rättigheter tillhör Gratisprylar.com 2009 - 2017.      Kontaktinformation | Om sidan

Gratisprylar.com tipsar om företag som ägnar sig åt klädinsamling, klädåtervinning och second hand. Du kan få rabatt hos H&M, Hemtex m.m. genom att skänka gamla kläder, skor och textilier.